Stage & Evenementen

Onze club organiseert elk jaar een aantal stages en evenementen.

Elk jaar organiseren we in het voorjaar een stageweekend.

Na lang wikken en wegen werd voor de jaarlijkse WTT traditie het weekend van 13-15 maart vastgelegd. Het wordt net als elk jaar een toppertje waar je na de lange winter kan vaststellen waar je conditie al staat…of net niet. Daarnaast ook een leuk clubgebeuren waar we elkaar (nog) beter leren kennen, we op zowel sportief als culinair vlak verwend worden en waar naast trainers ook de animator van dienst (bingo) paraat zal staan.

Dit jaar trekken we naar het idyllische Westvlaamse Westouter waar we op de flanken van de Rodeberg zullen verblijven in vakantiehuis Outside. Het spreekt voor zich dat na dit weekend Plugstreets, Moeren noch Kemmelbergen nog enig geheim voor jou zullen hebben.

Kostprijs ligt in de lijn van vorige jaren (€95/75) dus als je er graag bij wil zijn, stuur meteen een mailtje naar info@wtt2000.be met de personen die je wil inschrijven (naam en leeftijd). De logies zijn normaal ruim genoeg maar bij extreme interesse worden de inschrijvingen in volgorde van emailtijdstip verwerkt (onder voorbehoud van betaling).

Andere evenementen die we organiseren of ondersteunen zijn:

  • lentestage competitieploeg
  • levensloop
  • 24hr wedstrijden (zolder, nurburgring, …)