Sponsors

[wonderplugin_carousel id=”1″]

 Het Waaslands Triatlon en Duatlon Team is fier en verheugd van een fantastisch partnership te hebben met een groep van partners uit het Waasland en omstreken die dezelfde spirit uitdragen als onze club: “it is raining, … so what!” En hun imago graag linken aan een club waar het moto geld: “the more we sweat…the luckier we get!

Hoofd & Platinum Sponsor

 

360-Sport is hét Sport Expertise Centrum in het Waasland. Je kan er terecht voor personal coaching, bikefitting, inspanningstesten, voedingsadvies en nog veel meer.

Onze leden krijgen 20% korting op al hun diensten zoals bikefitting en testing (behalve trainingsbegeleiding).

 

 

Gold Sponsor

 

Het bedrijf Freespaneel BV uit het Nederlandse Koewacht is hét bedrijf waar je moet zijn als je jouw bedrijfswagen professioneel wil laten inrichten. Tot haar klanten behoren onder andere Bpost.

 

 

KD Bikes, een kleine maar fijne nieuwe fietswinkel in Beveren-dorp, waar je terecht kan voor al je fietsgerief. De eigenaar Davy Present was een gedreven jeugdtriatleet in onze club, en heeft jaren aan onze jeugd fietstraining gegeven. Zijn papa, Benno, is nog steeds fietstrainer van onze jeugd. Alle WTT-leden hebben recht op 10% korting bij een aankoop bij KD Bikes. 

Verge Sport is sinds januari 2019 de fiere kledijleverancier van onze WTT-familie. Met hun verleden in de wielersport benaderen ze alles vanuit het perspectief van de veeleisende sporter. Met vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië kunnen ze de beste materialen leveren.

 

Silver Sponsor

Imacar, de grootste verdeler van Peugeot, Citroen, DS, Opel en Hyundai van Oost-Vlaanderen, met vestigingen in Sint-Niklaas, Bornem, Heusden, Dendermonde en Wetteren, is ook dit jaar weer een trouwe sponsor van onze club.
Je kan er terecht voor een zeer uitgebreid gamma van voertuigen. Als je hier je type niet vindt, ga je het nergens anders vinden.

 

Runners’ lab, dé grootste loopwinkel van België met roots in Beveren en gedurende jaren de trouwe loopschoenleverancier van onze WTT-triatleten. Je kan nergens beter terecht als je aangepaste loopschoeisel wil voor jouw uitdagingen. Ook bij Runners’ lab genieten onze leden een korting van 10€ bij elke aankoopschijf van 100€. Ons WTT T3-Team wordt logistiek ondersteund met schoenen, loop- en bewegingsanalyses. Wist je dat zelfs Alistair Brownlee, gouden medaillewinnaar in Rio, klant is bij Runners’ lab?Het ondertussen wereldbefaamde Runners’ Lab uit ons eigenste Waasland zal ons WTT-T3-Team logistiek ondersteunen met schoenen, loop- en bewegingsanalyses en Dexa-scans. Wist je dat zelfs Alistair Brownlee, gouden medaillewinnaar in Rio, klant is bij Runners’ lab?

Brons Sponsor

Triathlon24de grootste triatlonwebwinkel uit de lage landen, met een zeer uitgebreid assortiment aan triatlonartikelen en wetsuits. Hun eigen wetsuits onder het merk Batalyan zijn echt top. Onze WTT-leden krijgen een extra korting van 5% bij een aankoop in hun webwinkel of fysieke winkel in Nederland. Gebruik de volgende code “WTTtriathlon” (let op hoofdletters/kleine letters).  

 

Etixx, de alom bekende sports nutrition leverancier. Onze leden hebben recht op 30% (ja 30% !) korting bij aankoop van Etixxproducten. En daarbij komt dat de club ook nog eens 10% krijgt van de gerealiseerde omzet met onze leden. Ga naar de website, registreer je, voeg clubcode “WTT” toe en krijg 30% op al je aangekochte Etixxproducten. De volgende dag kan je bij je apotheker in de buurt je producten gaan halen. Ook ons WTT T3-team wordt logistiek ondersteund door EtixxEtixx is onze fiere partner voor alles wat eerlijke top voedingssupplementen betreft. Ons WTT T3-team wordt logistiek ondersteund door Etixx-producten.

We hebben onder de WTT-leden een aantal bedrijfsleiders die via hun bedrijf en uit sympathie ook de club steunen:

 

Tom Vercauteren, managing partner van Sipro Media.

 

 

 

Koen Penneman managing director van PipeXperts.

 

 

 

Marc D’Hooge, zaakvoerder van D’Hooge Trappen bvba in Beveren.

 

 

Jacques Langhendries, co-founder van Axiles Bionics.

 

 

Neem voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden contact op met onze commerciële team