Sponsors

 

Het Waaslands Triatlon en Duatlon Team is fier en verheugd van een fantastisch partnership te hebben met een groep van partners uit het Waasland en omstreken die dezelfde spirit uitdragen als onze club: “it is raining, … so what!” En hun imago graag linken aan een club waar het moto geld: “the more we sweat…the luckier we get!

Hoofd & Platinum Sponsor 

IMACAR uit het Waasland is de grootste PSA-concessiehouder van Oost-Vlaanderen, met de merken Peugeot, Citroën, DS, Opel en Kia onder 1 dak, met vestigingen in Sint-Niklaas, Bornem, Heusden, Wetteren en Dendermonde.

Indien onze WTT-leden er een wagen aanschaffen, krijgen ze bovenop de standaardkorting een extra korting en WTT-jekker.

 

Gold Sponsor

 

Het bedrijf Freespaneel BV uit het Nederlandse Koewacht is hét bedrijf waar je moet zijn als je jouw bedrijfswagen professioneel wil laten inrichten. Tot haar klanten behoren onder andere Bpost.

 

 

Triathlon24 is reeds sinds 2001 in Nederland actief als triatlonwebshop, met een zeer uitgebreid assortiment aan triatlonartikelen en wetsuits. Vanaf 2019 hebben ze de ambitie om ook in België door te breken.

Onze WTT-leden krijgen een extra korting van 5% bij een aankoop op hun webwinkel of fysieke winkel.

 

Fietspaleis is sinds 1947 een vertrouwde fietswinkel uit Sint-Niklaas gerund door de familie Meersman. Sinds vorig jaar hebben ze een nieuwe fietswinkel in de Bellestraat in Sint-Niklaas.

Onze WTT-leden krijgen een extra korting van 5% bij een aankoop van fietsen of fietsaccessoires.

 

Verge Sport is sinds januari 2019 de fiere kledijleverancier van onze WTT-familie. Met hun verleden in de wielersport benaderen ze alles vanuit het perspectief van de veeleisende sporter. Met vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië kunnen ze de beste materialen leveren.

 

Silver Sponsor

Het ondertussen wereldbefaamde Runners’ Lab uit ons eigenste Waasland zal ons WTT-T3-Team logistiek ondersteunen met schoenen, loop- en bewegingsanalyses en Dexa-scans. Wist je dat zelfs Alistair Brownlee, gouden medaillewinnaar in Rio, klant is bij Runners’ lab?

Brons Sponsore

Etixx is onze fiere partner voor alles wat eerlijke top voedingssupplementen betreft. Ons WTT T3-team wordt logistiek ondersteund door Etixx-producten.

Maar ook onze WTT-leden kunnen een korting krijgen van 25% bij een aankoop op hun webwinkel. Ga naar de website, registreer je, voeg clubcode WTT toe en krijg 25% op al je aangekochte Etixx-producten. De volgende dag kan je bij je apotheker in de buurt je producten gaan halen.

 

Kipopo Management Services is hoogstwaarschijnlijk de aller eerste structurele sponsor van WTT. Als je een organisatieprobleem hebt in je bedrijf, kan Kipopo je zonder meer verder helpen

 

Neem voor meer informatie over onze sponsormogelijkheden contact op met onze commerciële team